Başkan Gürün’den Engelliler Haftası mesajı

Başkan Gürün’den Engelliler Haftası mesajı
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.2020 yılının Engelsiz Şehri seçilen Muğla’da engellerin sevgi ve hizmetlerle aşıldığını söyleyen Muğla Büyükşehir...

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

2020 yılının Engelsiz Şehri seçilen Muğla’da engellerin sevgi ve hizmetlerle aşıldığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün tüm vatandaşların sosyal hayattan, haklardan eşit ve adil yararlanması için ellerinden geleni yaptıklarını mutlu ve umutlu bir şehir için çalıştıklarını belirtti.

“ENGELLER BİR BİR AŞILIYOR”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Eşsiz güzelliklere, kültürel ve tarihi zenginliklere sahip Muğla’mızda tüm yurttaşlarımızın toplumsal, sosyal hayatta daha etkin olması, engelli, engelsiz ayrımı olmadan her faaliyette bulunabilmeleri özellikle doğuştan veya sonradan engelli olan hemşehrilerimizin evlerinde kısıtlı kalmadan sosyal yaşam içinde daha görünür olması için Büyükşehir ailesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye’de ilk olan Kısa Mola hizmetimizle engelli evladı olan fedakar annelerimizin kendilerine zaman ayırmasını sağlıyor, özel merkezlerimizde engelli evlatlarımızı ev sahipliği yapıyoruz. Dantela gibi kıyıları olan Muğla’mızda plajlarımızı engelsiz hale getiriyor hemşehrilerimizin plajın en güzel yerinden denize girmesini sağlıyoruz. Engelli nakil, evde bakım hizmetlerimizle sağlık, engelli erişimine uygun otobüslerimizle ulaşım, engeli izci gibi etkinliklerimizle kültürel olarak engelli hemşehrilerimizin yanında oluyoruz” dedi.

Bu haber toplam 254 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.