Başkan Gürün’den Saburhanesporlu minik sporculara ziyaret

Başkan Gürün’den Saburhanesporlu minik sporculara ziyaret
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Saburhanespor’u spor okulunu ziyaret ederek, çalışmaları...

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Saburhanespor’u spor okulunu ziyaret ederek, çalışmaları izledi.

Sinem Korkmaz

Hafta sonu Saburhanespor bünyesindeki minik sporcuların antrenmanlarını ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, sporcuların gelişimleri ve çalışmaları ile ilgili Saburhanespor Başkanı Hüseyin Çelebi’den bilgiler aldı.

Saburhanespor Başkanı Hüseyin Çelebi, “Spor okulları çalışmalarımız baharın kendini göstermeye başladığı şu günlerde çok daha eğlenceli ve neşeli bir şekilde tüm hızıyla devam ediyor.  Kuruluşumuzdan bu yana her daim yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Gürün, antrenmanımızı ziyaret ederek sporcularımız hakkında bilgiler aldı. Kendileri baharın ilk pazar gününde sporcularımız ve velilerimizle keyifli bir antrenman gününde bizlerle birlikte oldular. Sayın Osman Gürün’e, beraberindeki CHP Muğla İl Başkanı Sayın Adem Zeybekoğlu ve ekibine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 379 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.