Başkan Karaca’dan Hayırsever Vatandaşa Teşekkür Plaketi

Başkan Karaca’dan Hayırsever Vatandaşa Teşekkür Plaketi
Fethiye’de yardımseverliği ile bilinen, Bekir Kaya, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. Başkan Karaca, Bekir Kaya’ya yardımları ve göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkür ederek, teşekkür...

Fethiye’de yardımseverliği ile bilinen, Bekir Kaya, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. Başkan Karaca, Bekir Kaya’ya yardımları ve göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkür ederek, teşekkür plaketi verdi.

2013 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonucu evinde 5 yıl boyunca tedavi gören ve iyileşen Bekir Kaya ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etme kararı almış ve çalışmalarına başlamıştı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başta olmak üzere, birçok hayırseverle birlikte hareket ederek yetim çocuklara, ihtiyaç sahibi ailelere, gıda, ev eşyası gibi birçok yardımda bulunan Kaya, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Bekir Kaya’ya teşekkürlerini sunan Başkan Karaca, “Zor zamanlar yaşadığımız bugünlerde dayanışmanın en güzel örneğini gösteren Bekir Kaya kardeşime çok teşekkür ederim. Bekir kardeşim bölgemizde ihtiyaç sahibi olan bütün yurttaşlarımıza ulaşıp, belediyemizle ortak hareket ederek, vatandaşlarımızın yaralarına merhem oluyor. Kendisine bu hassasiyetinden ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte bölgemizdeki tüm yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, birlikte ulaşma sözü veriyorum. Birçok alanda beraber çalışma imkanı bulduk. Bu vesileyle Fethiye’de yardım etmek isteyen hayırsever dostlarımıza yardım etmeleri talebinde bulunuyorum. Yardıma muhtaç ailelerimiz için hep birlikte olalım” dedi.

Plaket için teşekkürlerini sunan Bekir Kaya, “Bu yola çıkarken bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştik. Sevgili başkanımız Alim Karaca’nın sayesinde onun yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bu plaketi yardım eden tüm abilerim ve kardeşlerim adına alıyorum. Başta Belediye Başkanımız Alim Karaca olmak üzere yardımda bulunan herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 261 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.