Başkan Karaca'dan tartışma açıklaması

Başkan Karaca'dan tartışma açıklaması
Muğla'nın Fethiye ilçesine tatil için gelen Çağlar Özbakır (31), trafikte tartıştığı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile korumasının kendisine...

Muğla'nın Fethiye ilçesine tatil için gelen Çağlar Özbakır (31), trafikte tartıştığı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile korumasının kendisine hakaret ederek otomobiline zarar verdiği iddiasıyla polise şikayetçi oldu. Olayın ardından Belediye Başkanı Karaca açıklamada bulundu.

Sinem Korkmaz

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde polise başvuran bir tatilci, trafikte tartıştığı Fethiye Belediye Başkanı ile korumasının kendisine hakaret ederek otomobiline zarar verdiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Olayla ilgili Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açıklamada bulundu.  Karaca, "Soruşturma her alanda görülecek ve tarafımızca özenle takip edilecektir" dedi.

Belediye Başkanı Alim Karaca'nın açıklaması şöyle:

"Dün akşam meydana gelen olayla ilgili olarak bazı yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan haberler, yorumlar olaya neden olan şahsın amacını aşan açıklamaları doğrultusunda yapılmaktadır.

 Olayla ilgili kutsal değerlerimize hakaret, davranış ve iftiralar yasal alana intikal etmiştir. Olayın oluş ve yayılış şeklinin siyaseten yıpratma amacına yönelik olduğu açıkça görülmektedir.

Soruşturma her alanda görülecek ve tarafımızca özenle takip edilecektir.

Şahsım ve Fethiye’miz bu tür olaylara alışkın değildir. Kişiliğimiz ve karakterimizin, yaşandığı varsayılan olaya uymadığını, Fethiye halkı yakından bilmektedir. Her ne amaçla olursa olsun bu olayın yaşanmış olmasından ziyadesiyle üzgünüm. Ancak şehrimizin huzurunu, Fethiye’mizin onurunu ve güvenliğini korumaya kararlıyız."

Bu haber toplam 713 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.