Başkan Kemiksiz’den Cumhur İttifakına Cevap!

Başkan Kemiksiz’den Cumhur İttifakına Cevap!
 MUHABİR
CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, Cumhur ittifakının Muğla Büyükşehir Belediyesini eleştirmesi üzerine cevap niteliğinde açıklama yaptı.

Başkan Kemiksiz, “Yatağan’ımızın 5 yıllık karanlık günlerini Cumhuriyet Halk Partimizle tekrar aydınlatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

Başkan Kemiksiz, açıklamasında şunları söyledi:

“Cumhur İttifakı bileşenleri Muğla’mıza en fazla yatırım yapmış kurum olan Muğla Büyükşehir Belediye’mizi yaptığı yollar için eleştirmişler. Türkiye’yi 22 yıldır yöneten, icraat olarak karnelerinde sadece Cumhuriyet dönemi kazanımlarını satmak olan AKP’nin ve her yanlışına evet demek için hazır ol da bekleyen MHP’nin ilçe başkanları Yatağan’ımıza yapılan yatırımları sırf eleştirmiş olmak için eleştirmişler ve 31 Mart’ta vatandaşlarımızın bu zihniyete oy vereceğini ima etmişler. Muğla’mızın ödediği vergileri yatırım olarak şehrimize çok gören AKP ve Cumhur ittifakı bileşenlerine tek bir sorumuz var. Ne zaman Muğla hak ettiği yatırımı alacak ve sizler ne zaman vatandaşlarımıza doğruları söyleyeceksiniz?”

“Gelelim iki ilçe başkanının eleştirdiği ilçemizin Atatürk Caddesi, Mehmet Özcan Caddesi ve muhtelif mahallelerinde altyapı, yol, kaldırım düzenlemesi çalışmalarına. En kısa sürede tamamlanması için büyük uğraş verilen altyapı, yol ve kaldırım düzenlenmesine ilişkin proje kapsamında; Atatürk Caddesi’nde 600 metre kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmaları ile 750 metre içme suyu imalatı tamamlanmıştır. Devam eden ızgara ve kanalizasyon parsel bağlantıları tamamlanır tamamlanmaz hemen sonra üst yapı çalışmalarına başlanacak ve yollara sıcak asfalt, granit küptaş, granit ve beyaz mermerler yapılarak Yatağan’ımıza yakışan yol, kaldırım ve meydan düzenlemesi tamamlanmış olacaktır.”

“Mehmet Özcan Caddesinde 1400 metre Binder (Mezarlık Yolu) tamamlanmıştır.

Yusuf Koç Caddesinde 300 Metre yağmursuyu imalatı tamamlanmıştır. Toplamda 2.500 metre olan altyapı hattının 2250 metresi tamamlanmıştır. Yatağan ilçemizin en önemli caddelerinin alt ve üst yapılarını 32 Milyon 648 Bin TL yatırımla yenileyen Muğla Büyükşehir Belediye’mize teşekkür etmeleri gerekirken eleştiren Cumhur ittifakı bileşenlerine en iyi cevabı sandıkta vatandaşımız verecek, makama geldiğinde ilk işi Atatürk resminin yerini değiştirmek olan belediye başkanını sandıkta büyük bir oy farkı ile değiştirecektir. Çünkü hemşehrilerimiz Muğla’ya en fazla yatırım yapan kurumla, Muğla’ya, Türkiye’ye en fazla zararı veren kurum ve kişileri gayet iyi bilmektedir. Yatağanımızın 5 yıllık karanlık günlerini Cumhuriyet Halk Partimizle tekrar aydınlatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Bu haber toplam 348 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.