Başkan Oktay İngiliz Diplomatları Ağırladı

Başkan Oktay İngiliz Diplomatları Ağırladı
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott’u ağırladı.İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ve Konsolos Liz Moriarty Antalya, Aydın, İzmir, Bodrum, Milas, Marmaris,...

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott’u ağırladı.

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ve Konsolos Liz Moriarty Antalya, Aydın, İzmir, Bodrum, Milas, Marmaris, Dalaman ve Fethiye’de yaşayan İngilizler ve konsolosluk birimleriyle görüşmek üzere yaptığı ziyaretler doğrultusunda Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın konuğu oldu. İngiliz diplomatlara İngiltere’nin Marmaris Fahri Konsolosu Ali Doğan Tugay da eşlik etti.

31 Mart 2019 yerel seçimleriyle göreve gelen Başkan Oktay’ı tebrik ederek, başarı dileklerini ileten Büyükelçi Chilcott, Marmaris’in Birleşik Krallık vatandaşlarının en gözde turizm bölgelerinden biri olduğunu ifade etti. Başkan Mehmet Oktay ve Dominick Chilcott’un beraberindekilerle yaklaşık 45 dakika süren görüşmesinde 2019 yılı turizm sezonu değerlendirmesi yapıldı. Öte yandan yaşamak için bölgeyi tercih eden Birleşik Krallık vatandaşlarıyla ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu haber toplam 415 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.