Başkan Sayın’dan, Çalışan Gazeteciler Günü’nü ziyareti

Başkan Sayın’dan, Çalışan Gazeteciler Günü’nü ziyareti
Eskişehir Dernekler Birliği Federasyonu Muğla Şube Başkanı, Kayı Boyu Vakfı Muğla Uç Beyi ve Dünya Türkleri Dostluk Paltformu Eğitim ve Kültür Vakfı...

Eskişehir Dernekler Birliği Federasyonu Muğla Şube Başkanı, Kayı Boyu Vakfı Muğla Uç Beyi ve Dünya Türkleri Dostluk Paltformu Eğitim ve Kültür Vakfı Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın Muğla Gazetesi, Muğla Postası ve Muğla Haber Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Neval Çolak Arslan

Eskişehir Dernekler Birliği Federasyonu Muğla Şube Başkanı, Kayı Boyu Vakfı Muğla Uç Beyi ve Dünya Türkleri Dostluk Paltformu Eğitim ve Kültür Vakfı Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın ve Başkan Vekili Zeynel Abidin Gezici Muğla Gazatesi, Muğla Postası ve Muğla Haber Gazetesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Sayın, Pandemi sürecinde birçok meslek grubunu yararlandığını ve bunlardan birinin gazeteciler olduğunu dile getirdi.

Başkan Sayın ve Gezici, “Toplumun aydınlanması konusunda önemli görevleri yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyoruz” dedi.

Ziyaretin ardından, Başkan Sayın, Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e plaket takdim ederek, gazete çalışanlarının tek tek Gazeteciler Günü’nü kutlayıp, çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 331 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.