Başkan Serkan Şen: "Sahamız olsa Türkiye Şampiyonu oluruz"

Başkan Serkan Şen:  "Sahamız olsa Türkiye Şampiyonu oluruz"
Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, Muğla'ya hokey sahası yapılması gerektiğini belirtti. Şen, "Hokey sahamız olsa Süper Lig’de Türkiye Şampiyonu oluruz" dedi.Sinem KorkmazGeçtiğimiz hafta Gaziantep’te sona...

Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, Muğla'ya hokey sahası yapılması gerektiğini belirtti. Şen, "Hokey sahamız olsa Süper Lig’de Türkiye Şampiyonu oluruz" dedi.

Sinem Korkmaz

Geçtiğimiz hafta Gaziantep’te sona eren Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi'nde 4'üncü olan Ege Yıldızları spor kulübü sporcuları antrenman yapabilecekleri bir hokey sahası istiyor. Kulüp Başkanı Serkan Şen, sahaları olmadığı halde başarı gösterdiklerini dile gitirerek, Sahamız olsa Türkiye Şampiyonu oluruz" dedi.

Serkan Şen, "Geçtiğimiz hafta Gaziantep’te sona eren Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde Hokey sahası bulunan takımlar, Gaziantep Polisgücü, Alanya Stars ve Gaziantep Doruk takımlarıydı. Hemen arkasından Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligini 4. sırada tamamlayan Ege Yıldızları olarak bizdik.Süper Liginde yaş ortalamamız 17 olan bir çoğu Süper Ligde ilk senesi olan genç bir kadroyla mücadele ettik. Ligde en çok büyük sahada antrenman yapamamamın eksikliğini hissettik. Muğla’ya acilen Hokey sahası yapılmalı. Bu saha bizim için bir ihtiyaç. Saha yapılması durumunda takdirde Muğla Hokey takımlarının çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Muğla'ya saha yapılırsa yılda burada yılda en az 5 ulusal ve uluslararası organizasyon verilir. Buda Muğla'nın konomisini büyük ölçüde canlandırır. Bu konuda Milletvekilleri ve yetkililerden destek bekliyoruz"dedi.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.