Başkan Tokat 10'uncu Turhan Selçuk Karikatür sergisini ziyaret etti

Başkan Tokat 10'uncu Turhan Selçuk Karikatür sergisini ziyaret etti
Milas Belediyesi tarafından Milas doğumlu ünlü karikatürist Turhan Selçuk anısına bu yıl 10’uncusu düzenlenen karikatür yarışmasında ödül alan...

Milas Belediyesi tarafından Milas doğumlu ünlü karikatürist Turhan Selçuk anısına bu yıl 10’uncusu düzenlenen karikatür yarışmasında ödül alan ve sergilenmeye değer görülen eserler Milas Belediyesi toplantı ve Düğün Salonu girişinde sergileniyor. 29 Aralık Salı gününden itibaren sergilenmeye başlayan karikatürler pandemi önlemleri kapsamında  ziyaretçilere kapalı sergileniyor.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’na 56 farklı ülkeden 411 karikatürist 1bin 722 karikatür ile katıldı. Turhan Selçuk Karikatürlü Evde, toplanması gereken ancak dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını nedeniyle Zoom platformu üzerinden online değerlendirmede bulunan jüri, bin 722 karikatür arasından dereceye giren karikatürleri belirlemişti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’ndaki sergiyi ziyaret etti. Sanatsal çalışmaların her zaman destekçisi olduklarını belirten Başkan Tokat, ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürleri inceledi. Yarışmaya katılan tüm karikatüristlere teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Dünya çapında gerçekleşen bu önemli organizasyon Milasımızın prestiji ve gururu olmaya devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.