Başkan Tokat acil servis çalışanlarına teşekkür etti

Başkan Tokat acil servis çalışanlarına teşekkür etti
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Koronavirüs salgını nedeniyle gece gündüz büyük risk altında acil servislerde çalışan sağlık emekçilerine moral...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Koronavirüs salgını nedeniyle gece gündüz büyük risk altında acil servislerde çalışan sağlık emekçilerine moral desteği vermek amacıyla tatlı, börek ve kuru pasta göndererek Milas halkı adına teşekkürlerini iletti.

Ülke genelinde yayılan Coronavirüs salgını dolayısıyla yoğun mesai ile çalışan sağlık çalışanlarına Başkan Tokat teşekkürlerini iletti. Büyük risk altında çalışan acil servis çalışanlarına amacıyla tatlı, börek ve kuru pasta göndererek gönderen Tokat, bu süreci en az kayıpla atlatmak için hep birlikte çalışacağız, hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; ‘’ Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Yakın tarihimizde görmediğimiz, alışık olmadığımız bir salgın sürecini yaşıyoruz. Bu süreçte kendilerinden ve ailelerinden büyük fedakarlıklar yaparak gece gündüz büyük bire risk altında görev yapan tüm sağlık emekçilerimize Milas halkı adına çam sakızı çoban armağanı bir ikramda bulunmak istedik. Ülke olarak tadımızın kaçtığı bu süreçte morallerimizi yüksek tutmak, en zor şartlarda bile bu süreci en az kayıpla atlatmak için hep birlikte çalışacağız, hep beraber başaracağız.’’ Diye konuştu.

Bu haber toplam 1149 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.