BAŞKAN TOKAT ARTAN TRAFİK KAZALARINA DİKKAT ÇEKTİ

BAŞKAN TOKAT ARTAN TRAFİK KAZALARINA DİKKAT ÇEKTİ
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ta son dönemlerde meydana gelen trafik kazalarına dikkat çekerek sürücülere uyarılarda bulundu.Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanlığı tarafından açıklanan veriler doğrultusunda...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ta son dönemlerde meydana gelen trafik kazalarına dikkat çekerek sürücülere uyarılarda bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanlığı tarafından açıklanan veriler doğrultusunda 2021 yılının ilk 7 ayında Türkiye’de meydana gelen 217 bin 462 trafik kazasında 93 bin 294 yaralanmalı ve bin 32 ölümlü kaza meydana geldi. Muğla Milas’ta da son dönemlerde artan kaza sayıları ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bir takım açıklamalarda bulundu.

“GENCECİK BİR KARDEŞİMİZİ MAALESEF KAYBETTİK”

Milas’ta özellikle son dönemlerde artan kaza sayıları doğrultusunda bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sürücülere uyarıda bulunarak trafikte dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Başkan Tokat, “Ülkemizde her yıl binlerce trafik kazası meydana geliyor. Maalesef yurttaşlarımızı bu kazalarda kaybediyoruz. İlçemizde de daha dün gencecik bir kardeşimizi trafik kazasında kaybettik. Lütfen, ailemiz için, sevdiklerimiz için trafikte azami ölçüde dikkatli olalım.” dedi.

“TRAFİK KURALLARINA TİTİZLİKLE UYALIM”

Kazaya sebebiyet vermemek adına çok dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Başkan Tokat, “Aşırı hız yapmayalım ve asla alkollü şekilde araç kullanmayalım. Özellikle şehir içinde yüksek hız yapmak kazalara davetiye çıkarıyor. Kural ihmalleri maalesef geri dönülemez büyük felaketlere sebep oluyor. Trafik kurallarına titizlikle uyalım.” dedi. Trafik kurallarına uyan sürücülere teşekkür eden Başkan Tokat, trafik kazasında hayatını kaybeden yurttaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.