Başkan Tokat, Bafa pazarını ziyaret etti

Başkan Tokat, Bafa pazarını ziyaret etti
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Bafa Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret etti.Belediye çalışmalarını denetleme, muhtar ve vatandaşların taleplerini yerinde dinleme amacıyla ziyaretlerini sürdüren Başkan Tokat’a...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Bafa Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret etti.

Belediye çalışmalarını denetleme, muhtar ve vatandaşların taleplerini yerinde dinleme amacıyla ziyaretlerini sürdüren Başkan Tokat’a Belediye Başkan yardımcısı Gülşen Gökçe ve birim müdürleri de eşlik etti.

Bafa pazarında alışveriş yapan vatandaşlara ve pazarcı esnafına yönelik konuşma yapan Başkan Tokat; pandemi kurallarına uyulması ve aşı konusunda uyarılarda bulundu.

“Sizlerden 2 konuda hassasiyet bekliyoruz” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tokat ; “Muğla ilinin Türkiye’de turuncu iller arasında ancak kırmızıya çok yakın olduğunu belirterek başta pazar yerlerimiz olmak üzere kendi sosyal hayatımızda da kurallara harfiyen riayet etmenizi maske, mesafe ve hijyen kurallarını uygulamanızı istiyorum” dedi.

Aşı konusuna da değinen Başkan Tokat, “Muğla’nın neredeyse en geriden gelen ilçesi konumundayız.  65 yaşın üzerindeki aşı sırası gelmiş yurttaşlarımız kendilerine randevu verilmesine rağmen maalesef aşılamaya gitmiyorlar. Aşı olmadan bu hastalığı yenemeyiz”dedi.

“BAFA PAZAR YERİ YENİLENİYOR”

Bafa Pazar yeri projesinin hazır olduğunu belirten Başkan Tokat, “Pazar yerini yenileme çalışmalarımıza çok yakında başlıyoruz.İçerisinde düğün alanı ve gençlerimiz için bir  halı saha olacak.Çevre düzenlemeleri ile Bafa’ya yakışan bir Pazar yerini en kısa sürede hizmetinize sunacağız”dedi.

Başkan Tokat ve ekibi son olarak Pınarcık mahallesindeki incelemelerin ardından ziyaretlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 261 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.