Başkan Tokat Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Başkan Tokat Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Tokat mesajında şu ifadelere...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi: "Gazetecilik, toplumun doğru bilgilendirilme hakkı anlamında, bir meslek olmanın yanında çok önemli bir kamusal görevin de yerine getirilmesidir. Demokrasinin önemli unsurlarından, toplumun vazgeçilmez kurumlarından olan basın, üstlendiği görevle toplumu aydınlatma ve bilgilendirme adına çok yararlı hizmetler gerçekleştirmektedir.

Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri esas alarak vatandaşlarımızı doğru ve tarafsız haber alabilme ihtiyacını karşılayan basın kuruluşlarımız, aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine büyük katkılar sağlamaktadır. Tarafsız ve ilkeli gazetecilik anlayışıyla büyük özverilerde bulunarak gece gündüz çalışan, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum"

Bu haber toplam 565 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.