BAŞKAN TOKAT: “GÜLLÜK’E YAKIŞIR BİR SAHİL BANDINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

BAŞKAN TOKAT: “GÜLLÜK’E YAKIŞIR BİR SAHİL BANDINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Milas Belediyesi ile ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında sahil bandının aydınlatılması için protokol imzalandı. Başkan Tokat, “Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla birlikte Güllük’e yakışır bir sahil bandını hayata...

Milas Belediyesi ile ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında sahil bandının aydınlatılması için protokol imzalandı. Başkan Tokat, “Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla birlikte Güllük’e yakışır bir sahil bandını hayata geçireceğiz.” dedi.

Muğla’nın Milas ilçesi Güllük Mahallesi sahil bandında Milas Belediyesi tarafından yapılacak yol ve kaldırım düzenlemeleri kapsamında, sahil bandının aydınlatılması noktasında ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. ile protokol imzalandı.

İmzalanan protokol ile Milas Belediyesi’nce temin edilecek TEDAŞ Tip Test Onaylı dekoratif aydınlatma direkleri montajı yapılmak üzere ADM Elektrik Dağıtım A.Ş’ ye teslim edilecek.

Milas Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlenen protokol imza törenine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Elektrik Elektronik Mühendisi Reşat Kayaş, ADM Muğla Yapım İşleri Yöneticisi İlker Ünlü, ADM Milas İlçe Operasyon Mühendisi Said Buğra Özmen katıldı.

İmza töreninin ardından konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “İmzaladığımız protokolün her iki taraf adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla birlikte Güllük’e yakışır bir sahil bandını hayata geçireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 466 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.