BAŞKAN TOKAT, "KARA PERŞEMBEYİ YAŞADIK"

BAŞKAN TOKAT, "KARA PERŞEMBEYİ YAŞADIK"
BERİTAN YÜCEL--Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bağlandığı canlı yayın programında Milas’ta meydana gelen yangınlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Tokat, “Biz aslında dün kara perşembeyi yaşadık. İlçemizden...

BERİTAN YÜCEL--Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bağlandığı canlı yayın programında Milas’ta meydana gelen yangınlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Tokat, “Biz aslında dün kara perşembeyi yaşadık. İlçemizden arka arkada 4-5 yangın ihbarı geldi. Bunlar tesadüf olamaz” dedi.

Başkan Tokat’ın açıklamaları şu şekilde:

“Ciğerlerimiz yanıyor. Gün içinde Milas-Meşelik Mahallemizin Kuyucak mevkiinde yangın tamamen söndürüldü. Rüzgarın etkisiyle yangın kısa sürede büyüdü maalesef. Oteller ciddi tehdit yaşadı. Ancak arazi şartlarının engebeli ve zor olması nedeniyle yangını engellemekte zorlandık. Havadan 2 helikopter desteği geldi fakat uçak desteği göremedik. Otellerdeki müşteriler tahliye edildi. Botlar ve teknelerle karşıdaki işletmelere alındı. Akşam saatlerinde ise otellerin üst bölgesinde yangın devam etti. Ancak akşam müdahaleleri daha kısıtlı olduğu için önlenemedi. Şuan itibariyle soğutma çalışmaları yapılıyor. Yangın şuan sönmüş durumda. Dün gece Kaymakamımızla görüşme yaparken Milas’ın ters istikametinde Suçun mevkiinde bir yangın ihbarı geldi. Bir kısım ekiplerimiz o tarafa gittik. Şehire çok yakın bir mevkiiydi. Özellikle çöp depolama alanımıza çık yakındı. Kent açısından tehlike arz ediyordu. Oradada gerekli müdahaleler yapıldı. O yangınla mücadele ederken Selimiye, Güllük bölgemizden yangın ihbarları geldi. Biz aslında dün kara perşembeyi yaşadık. İlçemizden arka arkada 4-5 yangın ihbarı geldi. Bunlar tesadüf olamaz.”

Bu haber toplam 396 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.