Başkan Tokat, Kılıçdaroğlu ile görüştü

Başkan Tokat, Kılıçdaroğlu ile görüştü
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan’ı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ege Bölgesi İlçe ve Belde Belediye Başkanları...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan’ı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ege Bölgesi İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda bölge ve ülkenin sorunları, korona virüs süreci ve yapılan hizmetler hakkında konuşuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantı, Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un sunumu ile devam etti. Başkan Tokat pandemi süreci,  Milas’ta yapılan çalışmalar ve planlanan projelerle ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi ve Milaslıların selamını iletti.

Belediyelerin hizmet üretmede karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi, pandemi süreci, CHP’li Belediyelerin gençlik, istihdam politikaları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu toplantı dilek ve önerilerin sunulmasıyla son buldu.

Bu haber toplam 366 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.