Başkan Tokat sanayi esnafını ziyaret etti

Başkan Tokat sanayi esnafını ziyaret etti
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Bölgede çeşitli incelemeler yapan Tokat, sanayi esnafıyla sohbet...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Bölgede çeşitli incelemeler yapan Tokat, sanayi esnafıyla sohbet etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Sanayi Sitesi’nde ziyaretlerde bulunarak, esnaflarla bir araya geldi. Bölgede incelemeler yapan Başkan Tokat, esnaflara ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Ziyarette Zabıta Müdürü Süleyman Karatoprak da hazır bulundu.

“İŞLERİN AÇILMASIYLA ESNAFIMIZ NEFES ALACAKTIR”

Pandemi sürecinde işlerin maalesef aksadığını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Hijyen, sosyal mesafe ve maske takılması kurallarına dikkatlice uyulduğu sürece bu normalleşme sürecini Milas olarak çok olumlu atlatacağız. Bu süreç dolayısıyla işleri aksayan işyerlerimizin sıkıntılarını biliyor ve Milas Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu bir kere daha hatırlatmak istiyorum” dedi.

İşlerin açılmasıyla birlikte esnafın rahat bir nefes alacağını belirten Başkan Tokat, bölge esnafıyla gerçekleştirdiği sohbetin ardından ziyaretini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.