BAŞKAN TOKAT TAMAMLANAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN TOKAT TAMAMLANAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İsmetpaşa Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan çalışmaları inceledi.Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İsmetpaşa Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İsmetpaşa Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan çalışmaları inceledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İsmetpaşa Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan çalışmaları inceledi. Mahalleye bağlı 5.8. ve 9. Sünnetçikuyu sokaklarda yapımı tamamlanan taş duvar imalatı ve yolların 2500 m2’lik beton kaplama işlerini yerinde inceleyen Başkan Tokat tamamlanan çalışmaların tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Başkan Tokat’a incelemeler esnasında İsmepaşa Mahalle Muhtarı Mevlüt Korkmaz’da eşlik etti.

“EKİPLERİMİZLE BİRLİKTE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK”

İncelemeleri tamamlamasının ardından açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bu bölge Milas’ın coğrafi olarak en zor bölgelerinden birisi. Gerçekten çok engebeli ve çalışmanın çok zor olduğu bir yer. Buradaki vatandaşlarımızın da uzun zamandan bu yana ulaşım konusunda çok büyük sıkıntıları vardı.

Belirli bir zamandan bu yana muhtarımızla da istişareler yaparak, Fen İşleri ekiplerimizle burada önemli çalışmalar yaptık. Bu çalışmaları önemli ölçüde tamamlamış durumdayız. 5.8. ve 9. Sünnetçikuyu sokaklarda yaklaşık 2500 m2 beton yolla zor coğrafi şartları uygun hale getirdik. Yine 680 m3 taş duvar imalatımızla da engebeli yerlerde gerekli güvenlikleri sağladık.

“VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Zor bölge olması itibariyle önümüzdeki dönem burada daha yapmamız gereken bazı çalışmalarımız var. Özellikle aşağı bölgelerde diğer Sünnetçikuyu bölgelerinde çalışma yapmamız gereken yerler var. En acil olan, zorunlu olan bölüm bu bölümdü. Şu an itibariyle burası tamamlandı. Vatandaşlarımızdan da gerekli memnuniyeti görüyoruz. Muhtarımıza teşekkür ediyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

Bu haber toplam 364 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.