BAŞKAN TOKAT YÖRÜK GECESİ’NE KATILDI

BAŞKAN TOKAT YÖRÜK GECESİ’NE KATILDI
Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Yörük Obaları Kültür Derneği tarafından düzenlenen dayanışma ve kaynaşma gecesine katıldı.Bölgenin farklı noktalarından ilçemizde bulunan Yörük Çadırı’na gelen yörükler...

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Yörük Obaları Kültür Derneği tarafından düzenlenen dayanışma ve kaynaşma gecesine katıldı.

Bölgenin farklı noktalarından ilçemizde bulunan Yörük Çadırı’na gelen yörükler düzenlenen etkinlikte eğlenceli dolu anlar yaşadı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut, daha sonra konuşmasını yapması adına Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı sahneye davet etti.

Başkan Tokat; “ İnsan yörüklerin arasında, dostların arasında kendisini çok daha iyi ve mutlu hissediyor. Pandemi şartlarından dolayı uzun zamandır görüşemedik. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Dernek Başkanımıza, yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu kültürün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması büyük önem arz etmektedir. Başta derneğimiz olmak üzere birçok kişi ve kuruluş bunu sağlamak için önemli çalışmalar yapıyorlar. Bizler de elimizden geldiğince bu uğraşı veren kişi ve kuruluşlara destek vermeye gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle derneğimize ve bu uğurda mücadele veren bütün dostlarımıza yürekten şükranlarımı sunuyorum. Derneğimizin her zaman yanındayız ve desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Etkinlikte, vatandaşlar günün anısına Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gerçekleştirilen etkinlikte Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe ve Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.