Başkan Tokat’a anlamlı hediye

Başkan Tokat’a anlamlı hediye
Milas Belediyesi Engelsiz Edebiyat Projesi kapsamında “Yaşam Kulübesi” adlı kısa filmde oynamak için Milas ‘a gelen oyuncular, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı ziyaret ettiler.Milas Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen...

Milas Belediyesi Engelsiz Edebiyat Projesi kapsamında “Yaşam Kulübesi” adlı kısa filmde oynamak için Milas ‘a gelen oyuncular, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı ziyaret ettiler.

Milas Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Sarı Buğday Mavi Umut romanının kahramanı ve aynı zamanda "Ayaklarımla Tutunuyorum Hayata" kitabının yazarı engelli ressam Ayşe Işık, Kanal İzmir TV Kültür Sanat Programı yapımcısı ve sunucusu, tiyatro oyuncusu, “Kahve Tadında Aşk” şiir kitabının yazarı Emel Barut, Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Genel Başkanı Tulgay Hasar, Yazar ve Senarist Erdal Kara katıldı.

Ziyarette Engelli Ressam Ayşe Işık ayaklarıyla çizdiği "Pencereden Bakış " adlı tabloyu Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a takdim etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bu anlamlı hediye için engelli ressam Ayşe Işık’a teşekkür etti.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.