Başkan Tokat’ın Ören mesaisi

Başkan Tokat’ın Ören mesaisi
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ören Mahallesini ziyaret ederek, mahalle esnafı ve sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafın sıkıntıları...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ören Mahallesini ziyaret ederek, mahalle esnafı ve sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafın sıkıntıları dinleyen Başkan Tokat, kendisine iletilen talepleri tek tek not alarak, ihtiyaç duyulan hizmetlerin yapılacağını söyledi.

Milas’ın Ören mahallesini ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mahalle esnafıyla bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Sabah saatlerinde ziyaretlerine başlayan Başkan Tokat, sanayi sitesi, jandarma karakol binası,ören pazarı ve mahalle esnafını ziyaret etti.

Başkan Tokat’ın Ören mesaisi

Belediye personeli ile bir araya gelen Tokat, yaz sezonunun gelmesi ile personelin daha dikkatli davranması ve hizmetlerin aksatılmaması konusunda uyarılarda bulundu.Hazırlanan plajları da inceleyen Başkan Tokat,“Denize giren vatandaşlara hassas bir dönemin gerekleri ve hükümetçe belirlenen tedbirler çerçevesinde her yönüyle dikkatli olmalıyız.Özellikle sahillerde hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edelim” dedi.

Yaz aylarında yerli ve yabancı binlerce tatilciyi ağırlayan Ören mahallesinde yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Tokat, Ören’in hak ettiği değeri bulması adına ciddi yatırımlar gerçekleştireceklerinin altını çizdi.

Sezonun 12 ay boyunca sürmesi adına Ören’i spor merkezi yapmayı hedeflediklerini söyleyen Tokat, “Eşsiz doğası, denizi ve paraşüt sporuna uygunluğuyla cennet bir köşe olan Ören’i geliştirmek ve koruma adına yatırımlarımız sürecek” dedi.

Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.