Başkan Tokat’tan anlamlı ziyaret

Başkan Tokat’tan anlamlı ziyaret
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yazılan mesaja kayıtsız kalmadı. BaşkanTokat’ın sosyal medya hesabına...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yazılan mesaja kayıtsız kalmadı. BaşkanTokat’ın sosyal medya hesabına “Başkanım sizi çok seviyorum.Beni ziyaret etmenizi çok istiyorum” diye mesaj atan yürüme engelli Özlem Yıldız isteğine kavuştu.

Haber Merkezi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yürüme engelli Özlem Yıldız’ı ziyaret etti. Başkan Tokat’ın sosyal medya hesabına “Başkanım sizi çok seviyorum. Beni ziyaret etmenizi çok istiyorum” şeklinde mesaj atan Özlem Yıldız isteğine kavuştu. Hesabına gelen mesaja kayıtsız kalmayan Başkan Tokat, Özlem Yıldız ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Muğla’nın Milas ilçesi Güneş mahallesinde annesi, babası ve kendisi gibi engelli erkek kardeşi ile birlikte yaşayan Özlem Yıldız , Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a sosyal medyadan “Başkanım sizi çok seviyorum. Beni ziyaret etmenizi çok istiyorum” şeklinde mesaj attı. Hesabına gelen mesaja kayıtsız kalmayan Başkan Tokat, Özlem Yıldız ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Başkan Tokat’ın kendisini ziyaret etmesini çok istediğini yazan yürüme engelli Özlem’in bu isteğini yerine getiren Başkan Tokat Özlem’e

Kendi okuduğu kitaplardan Özlem Yıldız’a hediye eden Başkan Tokat, “Okumayı çok sevdiğini bildiğim için kendi okuduğum kitapları sana hediye etmek istiyorum” dedi.

Öte yandan Başkan Tokat, Özlem Yıldız’a yazdığı şiirleri Milas Belediyesi olarak şiir kitabı olarak basma sözü verdi.

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.