Başkan Tokat’tan Deva Partisi’ne ziyaret

Başkan Tokat’tan Deva Partisi’ne ziyaret
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Milas Belediye Başkan...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Milas Belediye Başkan Yardımcıları ve Milas Belediye Meclis Üyeleri, Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin’i makamında ziyaret etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Deva Partisi Muğla İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında önümüzdeki dönemde Milas’a yapılacak hizmetler doğrultusunda istişarelerde bulunularak, çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Başkan Tokat siyasi parti ziyaretleri kapsamın da Deva Partisi Muğla Kurucu İl Başkanı Mehmet Tolga Keskin ile bir araya geldi. Yeni kurulan bir yapılanmaları olduğunu belirten Keskin, Belediye Başkanı Tokat ile ortak paydada buluşarak Milas için hizmet edeceklerini belirtti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yeni görevinde Başkan Keskin ve ekibine başarılar dileyerek, “hayırlı olsun” dedi.

“BİN BİLSEKTE BİR BİLENE DANIŞACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, “Görüşmelerimiz de Milas için yapılacak her güzel şeyde kamu yararına olan tüm çalışmalara destek vereceğiz. Olması gereken hizmetlerde ise çözüm önerilerimizi sunacağız. Daha iyi bir Milas İçin ekibimiz sahaya iniyor. Biz Bin bilsekte, bir bilene danışacağız. Milas’ta Süt üreticilerinin, zeytincilerin, Çitçi’nin ve birçok konuda sorunları bulunan Milaslı hemşerilerimiz bulunuyor. Milas’ın Sorunlarını Milaslılarla birlikte çözeceğiz” dedi

Ziyaret, hediyelerin verilmesi ve fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Bu haber toplam 562 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.