Başkan Uzundemir iddialara cevap verdi

Başkan Uzundemir iddialara cevap verdi
CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan’ın iddialarına cevap veren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Başkan Tezcan’ın bahsettiği alanın Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu belirterek, bulunan atıkların evsel...

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan’ın iddialarına cevap veren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Başkan Tezcan’ın bahsettiği alanın Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu belirterek, bulunan atıkların evsel olmadığını, sera atığı olduğunu söyledi.

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan Karaburun Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Ortaca Belediyesi’ne ait alanın katı, evsel ve sera atıklarının tehlikeli ve kimyasal atık deposuna dönüştürüldüğünü iddia etti.

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan’ın iddialarına Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir cevap verdi.

“MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE AİT”

Başkan Tezcan’ın Karaburun Mahallesinde bulunan mülkiyeti Ortaca Belediyesi’ne ait alanda katı, evsel ve sera atıklarının tehlikeli ve kimyasal atık deposuna dönüştürülmesi iddialarına yönelik Başkan Uzundemir şöyle konuştu:

Bahsettiği yerde evsel atık değil sera atıkları bulunuyor. Yıllardır oraya atılıyor ve biz topluyoruz. Bu alan bize değil, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir alan. 15 gün bekledik şuan sera atıklarını topluyoruz. Vatandaşa oraya atma dersek seracılar ne yapsın? Çöpe götürüldüğü zamanda yolun kapanmasına neden oluyor. Daha önceden de yaşanan bir olaydı o zaman neden önlemediler. Yaşanan bu durum içinde çalışmalar hazırlıyoruz. Öğütme makinası alalım dedik fakat sera atıklarını öğütmüyor. Başka çözümler araştırıyoruz. Sera olan her yerde bu sorun var.”

Bu haber toplam 514 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.