BAŞKAN UZURDEMİR’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN UZURDEMİR’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Muğla’da peş peşe çıkan orman yangınlarının bir daha yaşanmaması için nöbet tutan mahalle muhtarlara ve vatandaşlara ziyarette bulundu.Muğla’nın yaşadığı orman yangınları felaketinde...

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Muğla’da peş peşe çıkan orman yangınlarının bir daha yaşanmaması için nöbet tutan mahalle muhtarlara ve vatandaşlara ziyarette bulundu.

Muğla’nın yaşadığı orman yangınları felaketinde yangın söndürme ekiplerin yanı sıra yöre halkı yangınların söndürülmesi için yoğun mücadele sergiledi.

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, orman yangınlarının bir daha yaşanmaması için nöbet tutan mahalle muhtarlara ve vatandaşlara ziyarette bulundu.

Ormanlık alanların yoğun olarak bulunduğu 16 mahallede nöbet tutan muhtarlara ve vatandaşlara Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Meclis üyesi Sebahi Yılmaz ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Ersan Karakuyu ziyaret ederek olası yangınlarda kullanılmak üzere her mahalleye 6 kg 2 adet yangın tüpü,5 çift çekik burunlu iş ayakkabısı, 2 adet kürek, 2 adet tırmık, 5 adet n95 maske, 5 adet yanmaz gözlük, 5 adet baret, 5 çift yanmaz eldiven , 10 adet kafa lambası ve 30 adet kalem pil teslim etti.

Ormanlık bölgelerin yoğun olduğu mahallelerde nöbet tutan muhtarlar ve vatandaşlar ile sohbet eden Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, “Orman yangınlarına karşı 24 saat nöbet tutuyorsunuz. Ülkemizin ormanlarına sahip çıkıyorsunuz. Duyarlığınızdan dolayı size çok teşekkür ederim. Sizlere temin ettiğimiz malzemeleri olası bir yangına acil müdahale için teslim ediyoruz, Allah inşallah kullanmayı nasip etmez’’ dedi.

Alim Uzundemir’e teşekkür eden muhtarlar ve vatandaşlar da “Bizi, destek amaçlı ziyaret etmeniz çok mutlu etti. Getirilen malzemeler olası bir yangının söndürülmesinde hayati önem taşıyor. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Bu haber toplam 312 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.