Başkan Yardımcısı İlter’den Temizlik İşleri personeline ziyaret

Başkan Yardımcısı İlter’den Temizlik İşleri personeline ziyaret
Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Temizlik İşleri personellerini ziyaret etti.Başkan Yardımcısı İlter, Temizlik İşleri Müdürü Sinem Kılıç ve birim çavuşlarıyla birlikte ilçemiz Selimiye, Bafa ve Güllük...

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Temizlik İşleri personellerini ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı İlter, Temizlik İşleri Müdürü Sinem Kılıç ve birim çavuşlarıyla birlikte ilçemiz Selimiye, Bafa ve Güllük mahallelerinde görev yapan Milas BelediyesiTemizlik İşleri Müdürlüğü personellerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı boyunca kesintisiz olarak çalışacak Temizlik İşleri personeline kolaylıklar dileyen Başkan Yardımcısı İlter, tüm personelin Kurban Bayramı’nı kutladı.

"Yaptığınız iş zor, bir o kadar da kutsal"

Ziyaretleri esnasında bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter; “Sizler bu memleketin emekçilerisiniz. İlçemizin her köşesinde sizin emeğiniz var. Memleketimizin temizliği size emanet. Bu görevi yaparken topluma sağlıklı bir ortamda yaşam alanı oluşturuyorsunuz. Yaptığınız iş zor, bir o kadar da kutsal. Gerçekleştirmiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizin Kurban Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi

Yol süpürme araçları mahallelerde hizmet veriyor

Kurban Bayramına sayılı günler kala Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçemiz mahallelerinde çalışmalarına devam eden ekipler, rutin faaliyetlerine ek olarak ilçemiz genelinde yoğun bir temizlik seferberliği başlattı. Yol süpürme araçları ilçemizin farklı bölgelerinde hizmet verirken, personeller daha temiz bir Milas için faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.