Başkanlardan Esnaf Ziyareti

Başkanlardan Esnaf Ziyareti
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Menteşe’de esnaf...

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Menteşe’de esnaf ziyaretinde bulundu. Başkanlar esnaflara hayırlı işler dilerken sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulundu.

Haber Merkezi

Coronavirüs salgınının tekrar artış gösterdiği son günlerde yetkililer vatandaşların daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunuyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Menteşe ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Başkanlar esnafla sohbet edip hayırlı işler dileklerinde bulunurken, sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulundu.

Salgın döneminde kurallara uyulması gerektiğini vurgulayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün " 1 Haziran itibariyle yeni normalleşme sürecine girildi. Pandemi dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam etmekte. Normalleşme sürecinde rehavete kapılmamamız gerekiyor. Üç kurala uyalım. Hijyen, maske ve sosyal mesafe. Kurallara uyduğumuz takdirde pandemisiz güzel günleri yeniden hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Bu haber toplam 483 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.