Başkanlardan normalleşme uyarısı

Başkanlardan normalleşme uyarısı
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, normalleşme sürecine girilmesinin ardından vatandaşlara...

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, normalleşme sürecine girilmesinin ardından vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Sinem Karakaya

1 Haziran itibariyle normalleşme sürecine geçilmesinin ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, vatandaşlara uyarılarda bulundu. Uyarıda “Rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim” ifadeleri yer aldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün sosyal medya hesabından yaptığı uyarı şu şekilde: “Yeniden normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte, turistik beldelerimiz ve tesislerimizle siz değerli misafirlerimize yaz boyunca ev sahipliği yapmaya hazırız. Artık yeni bir sosyal hayatın başladığının farkında olarak, alacağımız tedbirler kadar sizlerin de sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymasının ne kadar önemli olduğunu unutmayalım.”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise, “Kıymetli vatandaşlarımız, Coronavirüs salgını ile mücadelede, yeni bir döneme giriyoruz. Artık, kontrollü sosyal hayat dönemindeyiz. Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim. Tüm kurallara hassasiyetle uyarak, bu dönemi de, inşallah hep birlikte aşacağız” diyerek kurallara uyan vatandaşlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 873 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.