Basketbol Büyük Finalde Meraklı Bekleyiş

Basketbol Büyük Finalde Meraklı Bekleyiş
Menteşe Karya Basketbol Takımı Pazar günü Muğla Atatürk Spor Salonu’nda Marmaris Belediyesi ile oynayacağı Büyük Erkekler Final karşılaşmasına hazırlanıyor....

Menteşe Karya Basketbol Takımı Pazar günü Muğla Atatürk Spor Salonu’nda Marmaris Belediyesi ile oynayacağı Büyük Erkekler Final karşılaşmasına hazırlanıyor. Antrenör Kaan Salman yönetiminde çalışmalarını sürdüren Karya Basketbol Takımı Muğla’da Basketbol ateşini bu maçı kazanarak yeniden alevlendirmeyi hedefliyor.

Menteşe Karya Basketbol Takımı, Marmaris Belediyesi ile Pazar günü Muğla Atatürk Spor Salonu’nda saat 17: 00’da Büyük Erkekler Final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek.

Amaçlarının Muğla’nın yeniden Bölgesel Ligde bir basketbol takımı olması olduğunu belirten Baş Antrenör Kaan Salman; Muğla’da yeniden bölgesel ligde basketbol takımı olmasını amaçlıyoruz. Bununda ilk yolu Pazar günü oynayacağımız Marmaris Belediyesi karşılaşmasından geçiyor. Bu maçı kazanarak, Bölgesel Ligde yolumuza devam etmek istiyoruz. Genç çalışkan koşan bir takımımız var. Bu çocuklar desteği hak ediyor. 7’den77’ye tüm Muğlalıları tüm menteşelileri bu maçta çocuklarına destek olmaya Pazar günü saat 17:00 da Muğla Atatürk Spor Salonuna davet ediyoruz. Hafta sonları yeniden Menteşelilere bir basketbol aktivitesi sunmak, Muğla’da Basketbol ateşini yeniden alevlendirmek için yola çıktık. İnşallah yeniden basketbol dolu güzel günler yaşayacağız” dedi.

Bu haber toplam 598 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.