Basketbol Şampiyonasında Kupayı Ormanspor Aldı

Basketbol Şampiyonasında Kupayı Ormanspor Aldı
SİNEM KARAKAYA- Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen Basketbol Şampiyonası Muğla...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen Basketbol Şampiyonası Muğla Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti. Muğla Ormanspor, Muğlaspor ve Türdü Basketbolu mağlup ederek kupayı almaya hak kazandı. Oynanan karşılaşmalarda güçlü rakipleri Türdü Basketbolu 50-44, Muğlaspor’u ise 66-53’lük skorlar ile geçmeyi başaran Muğla Ormanspor, kupasını Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Uzun’dan aldı. Muğlaspor Başkanı Erol Kapiz, Muğla Ormanspor As Başkanı Ertan Demir’in de izlediği karşılaşmalara aileler de büyük ilgi gösterdi.

Amatör Spor Haftası nedeni ile birçok etkinlik ve organizasyon gerçekleştirdiklerini belirten Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Uzun; “Çocuklarımız çok güzel mücadeleler ortaya koydular. Yaz dönemi boyunca antrenmanlara yoğunlaşan kulüplerimiz zorlu sezon öncesi müsabaka eksiklerini bu şampiyona ile giderme imkanı buldular. Tüm sporcularımızı, antrenör ve idarecilerimizi ve bununla beraber salonu dolduran çocuklarımıza destek veren tüm velilerimizi yürekten kutluyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 496 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.