Basketbol U18 Genç Kızlar İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

Basketbol U18 Genç Kızlar İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
Basketbol U18 Genç Kızlar Müsabakaları Menteşe Spor Salonu’nda tamamlandı. Müsabakalara 4 takım ve 50 sporcu katıldı.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün...

Basketbol U18 Genç Kızlar Müsabakaları Menteşe Spor Salonu’nda tamamlandı. Müsabakalara 4 takım ve 50 sporcu katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan Basketbol U18 Genç Kızlar Müsabakaları Menteşe Spor Salonu’nda tamamlandı. Müsabakalara 4 takım ve 50 sporcu katıldı.

Datça Belediye Spor Kulübü oynanan maçlarda altıda altı yaparak grubu 12 puanla lider tamamladı. Bodrum Yarımada Gençlik Spor Kulübü ikinci olurken, Muğla Büyükşehir Belediye Spor Kulübü üçüncü oldu. Turnuvada 1. Olan Datça Belediye Spor Kulübü, 10-14 Mart’ta Manisa’da yapılacak olan Grup müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek.

Dereceye giren takımların ödül ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı ve Gençlik ve Spor Menteşe İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu takdim etti.

Ödül töreninde açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; “ Turnuvaya katılan bütün takımlarımızı kutluyorum, Mart ayında Manisa’da yapılacak olan Grup müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek takımımıza başarılar diliyorum ve organizasyon boyunca emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 632 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.