Başsavcı Yavuz Kadınlara Çiçek Verdi

Başsavcı Yavuz Kadınlara Çiçek Verdi
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Komisyon Başkanı Bilal Saydam, Hakimler ve Savcılarla birlikte, adliyede çalışan kadın personellere çiçek dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününü...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Komisyon Başkanı Bilal Saydam, Hakimler ve Savcılarla birlikte, adliyede çalışan kadın personellere çiçek dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Adliyede çalışan kadın personellere çiçek dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz; “ Kadınlar toplumumuzun mimarıdır. Bir toplumun gelişmesi değişmesi ve aile yapısı kadına bağlıdır. Ne yaparsak yapalım onların haklarını ödeyemeyiz. Yaşamımızın doğumdan, ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

Ferdi Yavuz

Bu haber toplam 747 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.