BAŞVURANLARIN TAMAMINA HİBE DESTEĞİ

BAŞVURANLARIN TAMAMINA HİBE DESTEĞİ
Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık İşletmelerine Yönelik Hibe başvuru sonuçları açıklandığını duyurdu. Yapılan açıklamada başvuran 96 kişinin tamamına hibe desteği verileceği...

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık İşletmelerine Yönelik Hibe başvuru sonuçları açıklandığını duyurdu. Yapılan açıklamada başvuran 96 kişinin tamamına hibe desteği verileceği bildirildi.

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık İşletmelerine Yönelik Hibe başvuru sonuçları açıklandığını duyurdu. Yapılan açıklamada başvuran 96 kişinin tamamına hibe desteği verileceği bildirildi. Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere verildi: “25 Haziran 2021 tarihli ve 31522 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık İşletmelerine Yönelik Yatırımların Desteklenmesi İlişkin Uygulama Esasları Tebliği(Tebliğ No: 2021/21)” kapsamında ilimiz genelinde 96 başvuru yapıldı. Muğla İl Proje Değerlendirme Komisyonunu ve Bakanlığımızca yapılan değerlendirme çalışmaları sonucunda, başvurusu alınan 96 kişinin tamamı hibe desteği almaya hak kazandı. Hibe desteği almaya hak kazanan başvuru sahiplerinin listesine Müdürlüğümüz internet sitesinden (www.mugla.tarimorman.gov.tr) ulaşılabilir.”

Bu haber toplam 292 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.