Kırmızı ışıkta zincirleme kaza

Kırmızı ışıkta zincirleme kaza
Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi’nde 2 tır, 1 otobüs ve 2 otomobilin karıştığı kaza, ortalığı savaş alanına çevirdi. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.Süleyman AkbulutMuğla’nın Menteşe ilçesine...

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi’nde 2 tır, 1 otobüs ve 2 otomobilin karıştığı kaza, ortalığı savaş alanına çevirdi. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Süleyman Akbulut

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi’nde Muğla’dan Yatağan istikametine seyir halindeyken kırmızı ışıkta duran tıra bir başka tırın arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 tır ile birlikte 1 otobüs ve 2 otomobil de hasar gördü.

Edinilen bilgiye göre, 20 NP 988 plakalı tır, Muğla-Yatağan karayolu Bayır Mahallesi’ne geldiğinde kırmızı ışık nedeniyle durdu. Bu sırada aynı yöne seyir halinde olan Kemal U. yönetimindeki 42 DYP 45 plakalı tır, bir anlık dikkatsizlik sonucu duramayarak, kırmızı ışıkta bekleyen tıra arkadan çarptı.

Önündeki tıra çarpan tır, aynı zamanda yolun diğer şeridinde bekleyen ve Sinop’a seyir halinde olduğu öğrenilen 48 DG 156 plakalı yolcu otobüsüne de çarparak durabildi. Tırların çarpışması sonucu kırmızı ışıkta bekleyen Dursun Ç. yönetimindeki 48 M 9713 plakalı ve Ersan K. yönetimindeki 48 EN 052 plakalı 2 otomobil ile yolcu otobüsü hasar görürken, kırmızı ışıkta bekleyen tıra arkadan çarpan tırın sürücüsü K.U araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

Kazanın meydana geldiği yol trafiğe kapatılırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Araç içerisinde sıkışan sürücü K.U Menteşe itfaiyesi AKS ekiplerinin uğraşları sonucu çıkartılarak, hastaneye ulaştırıldı.

Bu haber toplam 447 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.