Bayram Süresi Doldu,“Kırmızı Bavul” Açılmadı

Bayram Süresi Doldu,“Kırmızı Bavul” Açılmadı
FERDİ YAVUZ- CHP’li Milletvekili ve Ak Partili İl Başkanı’nın birbirlerine verdikleri “Bayram Süresi” doldu. CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban,...

FERDİ YAVUZ- CHP’li Milletvekili ve Ak Partili İl Başkanı’nın birbirlerine verdikleri “Bayram Süresi” doldu. CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’ye “Kırmızı Bavulun hikâyesini anlat. Bayrama kadar anlattın anlattın, anlatmadın ben bunu gerek basın toplantısıyla gerekse yazılı olarak ben açıklayacağım.” İfadelerini kullanmıştı. AK Parti İl Başkanı’da, CHP’li Vekil’e yine bayrama kadar süre vermiş “Bayrama kadar da ben ona süre veriyorum, ispatlamayan şerefsizdir.” Demişti.  Ancak her iki taraftan da “kırmızı bavulu” açan şuana kadar olmadı.

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, basında ve kamuoyunda hakkında çıkan “kanser hastası olduğunu söyleyerek SGK’yı dolandırdığı” iddialarına geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasıyla cevap vermişti. Alban, “Bana bu iftiraları atanlar, beni kendi partilerinin bakanlarıyla karıştırmasınlar. Atılan iftiraların hepsini çürüten belgeler elimizde mevcut” ifadelerini kullanmıştı.

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’ye, kırmızı bavulun hikayesini sormuştu. Basın toplantısında bir iddiayı da gündeme taşıyan CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, tarım alanı olan bir arazinin pafta ve parsel numaralarını vererek, bu arazide ekoturizm amaçlı plan değişikliğine gidildiğini öne sürmüştü. Alban, Konunun muhatabı olarak AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’yi göstermişti.

CHP’li VEKİL “BAYRAMA KADAR ANLATTIN ANLATTIN!”

CHP’li Vekil Alban; “AK Parti Muğla İl Başkanı Muğla’da üniversite öğrencilerini zoraki toplayan, sosyal medyada da beni kötüleyerek bir iftira kampanyası başlatan, öğrencilere hayat hikayesini anlatan bu arkadaşın “kırmızı bavul” isimli hayat hikayesini anlatıyor. “Hikaye şu; Ben Muğla’ya kırmızı bir bavulla geldim. Geldiğim oteli kiraladım, büyük işletmeciyim.” Hayat hikayesini anlatıyor. Bu kırmızı bavulun hikayesini, burada AKP’nin İl Başkanı’nın bir cevap vermesi gerekiyor. Başkanı olduğu kooperatif, Sınırlı Sorumlu Gölenye Konut Yapı Kooperatifi, Başkan Kadem Mete. Yer Marmaris Turunç Mahallesi Kızılağaç mevkii ve denize kuş bakışı, tarım alanı. Su havzalarının olduğu bir yer. Doğal karakterin korunması gerekirken bu yerin siyasi rant elde edilmek için bakanlıkla bir araya gelerek bu alanı eko turizm alanı ilan ediyor. Buradan sana sesleniyorum. Bayrama kadar da süren var. Emsali nerden nereye çıkarttın? Nasıl bir rant elde ettin? Bayrama kadar anlattın anlattın, anlatmadın ben bunu gerek basın toplantısıyla gerekse yazılı olarak ben açıklayacağım. Kırmızı bavulun hikâyesini sahibinden dinleyelim bence. Sana uyku yok kırmızı bavul hikâyesi. Anlatacaksın bunu.” diye konuşmuştu.

AK PARTİ İL BAŞKANI “İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın kendisi hakkında bulunduğu iddialara yaptığı basın açıklamasıyla cevap veren AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, “Kurban Bayramına kadar bana müsaade etmiş. Hodri meydan buyur. İlçe başkanlığım ve il başkanlığım görevimde,  kendime, aileme, en yakınlarıma ve bir başka kişiye zerre kadar bir menfaatte bulunduysam açıklamayan şerefsizdir. Böyle bir menfaat eden de şerefsizdir. Marmaris Belediyesi de CHP’li, Muğla Büyükşehir Belediyesi de CHP’li. Beni başkanlığını yürüttüğüm kooperatifin arazisi daha önce ne arazisiymiş. Hangi gerekçe ile ne olmuş. Bayrama kadar da ben ona süre veriyorum. Kendisi istediği gibi belediyelerden araştırmasını yapsın. Ne usulsüzlük varmış. Bir an önce bunu çıkarsın. İddiasını ispat etmeyen de müfteridir. Ben kendisini bekliyorum ve açıklamasını yapsın” diye konuştu.

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın ve Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin birbirlerine verdikleri “bayram süresinin” dolmasıyla birlikte, edinilen bilgiye göre CHP’li Vekil Mürsel Alban’ın konuyla ilgili açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 633 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.