BBP İl Başkanı Aydoğan’dan Muğla Medya Grubu’na ziyaret

BBP İl Başkanı Aydoğan’dan Muğla Medya Grubu’na ziyaret
 MUHABİR
Kısa bir süre önce Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanlığına atanan ve parti için başarılı çalışmalara imza atan Melih Aydoğan Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile görüşen İl Başkanı Aydoğan tarafsız yayıncılığı nedeniyle Muğla Medya Grubu’nu kutladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Ömer Çöl ve İl Sekreteri Demet Kaplan’la Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile görüş alışverişinde bulunan İl Başkanı Aydoğan, 3 yerel gazete ve bir TV kanalına sahip olan medya grubunu tarafsız yayıncılığı nedeniyle kutladı. İl Başkanı Aydoğan il ve ilçe teşkilatları ile güçlü bir alt yapıya sahip olacaklarını ifade ederek, parti için gece gündüz yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretleri nedeniyle Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan ve ekibine teşekkür eden Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer çalışmalarında başarılar diledi.

e2231e5b-e22d-489c-9796-8db75c7ff65e.jpg

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.