Beçin Gençlikspor sezonu açtı

Beçin Gençlikspor sezonu açtı
2018-2019 Futbol Sezonu’nda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi ilk kez temsil edecek olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor eski ve yeni tüm futbolcuları ile yeni sezonun ilk antrenmanını Milas Arena Sahası’nda 5 Eylül...

2018-2019 Futbol Sezonu’nda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi ilk kez temsil edecek olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor eski ve yeni tüm futbolcuları ile yeni sezonun ilk antrenmanını Milas Arena Sahası’nda 5 Eylül Çarşamba günü yaptı…

Teknik Sorumlu Alim Deligöz, Antrenör Hakan Uzun nezaretinde ilk antrenmana çıkan Beçin Gençlikspor’da 3 futbolcu mazeretleri nedeniyle antrenmana katılmazken, kadroda yer alan diğer futbolcular eksiksiz olarak antrenmanda yer aldılar.

İnananlar kaybetmez…

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’un ilk antrenmanında Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi yaptığı açıklamada; “Birlikte bir yola çıktık. Yolun sonunda umuyorum ki hepimiz için aydınlıklar ve mutluluklar olur. Muğla Amatör Küme Ligi’nde hedefimiz hep başarı hep iyi oyun oldu. ‘İnananlar Asla Kaybetmez’ sloganı ile çıktığımız bu yolda bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Saha içinde ve saha dışında Milas’ı temsil ettiğinizi asla unutmayın. Kaliteli ve karakter olarak hepiniz ayrı olarak bu lige damganızı vuracaksınız. Bu nedenle Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor olarak bizlere yakışan davranışları gösterelim ve Süper Amatör Küme Liginde hedefimiz olan BAL Ligi mücadelemizi en iyi şekilde yapalım” diyerek yeni sezonun tüm spor kulüpleri için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hedef, iyi futbol ve başarı…

Milas Arena Sahasında gerçekleştirilen Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor yeni sezon ilk antrenmanında futbolcularına yönelik bir konuşma yapan Teknik Sorumlu Alim Deligöz; “Sizlere söylenecek çok fazla şey yok. Saha içinde ve saha dışında sporcu olarak üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirip lig mücadelemizde bizlere yakışan futbolu ortaya koyacağınıza inanıyorum” diyerek yeni sezonun en güzel bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

Yeni sezon için adak kestiler…

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi ilk kez temsil edecek olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübünün A Takımı futbolcuları antrenmanlarına kesilen adak sonrası başladılar.

Beçin Gençlikspor Futbol takımının ilk antrenmanını Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Genel Kaptan Çağlar Bozkurt, Dursun Karaköse, Ahmet Özyiğit, Umut Yiğitkaya, Ali Bertan ve Aylin Yıldırım Dikmen’de izleyerek sporcularını ilk antrenmanda yalnız bırakmadılar.

Bu haber toplam 449 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.