Behçet Saatcı; “1 Nisan İtibariyle İcraatlarımıza Başlayacağız”

Behçet Saatcı; “1 Nisan İtibariyle İcraatlarımıza Başlayacağız”
Ferdi YAVUZ-Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha Toptancı Hali’nde sabah erken saatte başlattığı seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer ve Fethiye’nin...

Ferdi YAVUZ-Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha Toptancı Hali’nde sabah erken saatte başlattığı seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer ve Fethiye’nin kırsal mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Seçim çalışmaları hakkında konuşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Saatcı, “Sabah erken saatte Karaçulha Toptancı Hali’ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizin ardından Seydikemer’imiz ve Fethiye’mizin kırsal mahallelerinde halkımızla buluştuk. Vatandaşlarımızın mahallelerindeki taleplerini dinledik. Hazırlıklarımızı yaptık. 1 Nisan itibariyle Muğla’mızın her ilçesinde sorunların çözümü için düğmeye basacağız.” dedi.

Seçim çalışmalarının ardından Fethiye Evi’ne gelen Fethiye Evi Gönülleri’nin son Perşembe kermesine katılan Başkan Saatcı, eşi Nesrin Saatcı tarafından kurulan ve gönüllülük esasıyla engellilere, eğitime ve yardıma muhtaç kadınlara el uzatan gönüllülere teşekkür etti. Gönüllere, Behçet ve Nesrin Saatcı tarafından teşekkür plaketi takdim edilirken, duygu dolu anlar yaşandı. Fethiye Evi’ni dolduran vatandaşlarla aile ortamı oluştuğunu anlatan Nesrin Saatcı, tüm gönüllülere sarılarak veda etti.

Bu haber toplam 378 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.