Behçet Saatcı, adaylığını açıkladı: “En rahat sonuçlandıracağımız seçimlerden biri olacak”

Behçet Saatcı, adaylığını açıkladı: “En rahat sonuçlandıracağımız seçimlerden biri olacak”
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Fethiye eski Belediye Başkanı ve 2019 yerel seçimlerinde bağımsız Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Behçet Saatcı, Fethiye Belediye Başkan Adaylığını açıkladı. Behçet Saatcı, “Bu benim 8. Seçimim. Rahat olun. En rahat sonuçlandıracağımız seçimlerden biri olacak” dedi.

Behçet Saatcı, İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

Bu seçimin kendileri için rahat bir seçim olacağını söyleyen Behçet Saatcı, “Bu benim 8. Seçimim. Rahat olun. En rahat sonuçlandıracağımız seçimlerden biri olacak. Toplumun önünde olan insanların saklı gizli hiçbir şeyi olmaz. Siyaset borsasının kurulduğu başkan adaylarının verdiği paraya göre belirlendiği liyakatin menfaate tercih edildiği bir ortamda birilerinin çıkıp bu iş böyle olmaz demesi gerekiyordu. İşte bizim yaptığımız o. Fethiye’yi tapulu malı sananlar istediğimizi aday yaparız diyenlere Fethiyelilerin her zaman bir cevabı vardır” dedi.

“FETHİYE TEK SEÇENEĞE MAHKUM ETMEYE ÇALIŞILMIŞTIR”

Fethiye’de bir oyun kurulduğunu dile getiren Saatcı, “Fethiye’yi tek seçeneğe mahkum etmeye çalışılmıştır. Unutulan bir şey var Beşkaza ruhu dayatmaya boyun eğmez. Fethiye bizim dönemimizde hep güzelliklerle anılırken şimdi hak etmediği olaylarla anılması hepimizi rahatsız etmiştir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 974 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.