“BEKİR DEVELİ İLE FABRİKA AYARI” ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

“BEKİR DEVELİ İLE FABRİKA AYARI” ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU
Televizyon kanalında yaptığı programlarla büyük beğeni toplayan ve Medya Etik Konseyi tarafından ‘En İyi Kültür Sanat Ödülü’ne layık görülen Televizyon Programcısı Bekir Develi, Muğla’da öğrenciler ile buluştu.Gençlik...

Televizyon kanalında yaptığı programlarla büyük beğeni toplayan ve Medya Etik Konseyi tarafından ‘En İyi Kültür Sanat Ödülü’ne layık görülen Televizyon Programcısı Bekir Develi, Muğla’da öğrenciler ile buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın programları dâhilinde, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği, “Çınaraltı Gençlik Söyleşileri” Programı kapsamında Bekir Develi ile Fabrika Ayarı, Muğla Turgutreis Yurdu Konferans Salonunda öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı program Bekir Develi’nin sunumu ile ilgi ile izlendi.

Bekir Develi’nin kendine has sunumu ile başlayan söyleşide, gençlere hayatta erdemli, dürüst, azimli ve başarılı olmaları konusunda anlattığı örneklemeler katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Muğla’nın birçok kadim medeniyete ev sahipliği yaptığını, tarihinin çok eskilere dayandığını böyle bir kentte kurulu olan Üniversite’den yetişen gençliğin ufku açık geleceğe emin adımlar ile ilerlediğini görmek gelecek nesil adına umut verici olduğunu söyleyen Develi, salondan sık sık alkışlar aldı.

Bu haber toplam 349 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.