Belediye Ekipleri Yalıkavak'a çıkarma yaptı

Belediye Ekipleri Yalıkavak'a çıkarma yaptı
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak mahallesinde Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlik yapıldı. Yol kenarlarına...

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak mahallesinde Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlik yapıldı. Yol kenarlarına atılan çöpleri temizlenerek, caddeler dezenfekte ile yıkandı.

Haber Merkezi

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlanan temizlik, Yahşi ve Müsgebi Mahallelerinin ardından Yalıkavak’ta devam etti. Mahalleye adeta çıkartma yapan ekipler, yol kenarlarına atılan çöpleri temizledi.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 24 personel, 7 süpürge aracı, 3 arazöz ve teknik ekipmanlarla sabah saatlerinde Yalıkavak Mahallesi Çökertme Caddesi üzerinde çalışmalarına başladı.

Çalışma kapsamında, kaldırımlar ve yollar yıkanarak yol kenarlarına atılan çöpler temizlendi. Yıkama ve süpürme işlemlerinin ardından caddeler dezenfektanlı su ile tekrar yıkandı. Ekipler, Yalıkavak'ın ana arterlerinde ve bazı sokaklarında akşam saatlerine kadar temizlik yaptı.

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise çocuk parkları çevresi ile yeşil alanlardaki çimleri biçti.

Geniş kapsamlı temizlik çalışmaları, önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde de devam edecek.

Bu haber toplam 569 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.