Belediye personeline sağlık taraması

Belediye personeline sağlık taraması
Milas Belediyesi, personellerine yönelik sağlık taramasını sürdürüyor.Milas Belediyesi personellerinin sağlığını önemsiyor. Milas Belediyesi Emek Personel A.Ş. ve Milas Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda...

Milas Belediyesi, personellerine yönelik sağlık taramasını sürdürüyor.

Milas Belediyesi personellerinin sağlığını önemsiyor. Milas Belediyesi Emek Personel A.Ş. ve Milas Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştiren tarama, Belediye bünyesinde çalışan 649 kadrolu ve şirket işçisi personele uygulanacak. Personele, mobil sağlık aracında akciğer grafiği, işitme ve kan testleri yapılıyor. Hafta boyunca sürecek çalışmayla birlikte tüm personelin taramaya dahil edileceği aktarıldı.

“Taramalar Belirli Periyotlarla Devam Edecek”

Yapılan sağlık taramasıyla birlikte ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesi ve mevcut sağlık problemlerinin saptanması amaçlanıyor. Kadrolu ve şirket çalışanı olan toplamda 649 personelinin bu taramayı zorunlu olarak yaptırması gerektiğini aktaran yetkililer, belirli periyotlar çerçevesinde taramaların devam edeceğini belirtti.

“Personelimizin Sağlık Durumu Kontrol Altına Alınıyor”

Bu tür sağlık taramalarını önemsediğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Belediye personelinin hem daha sağlıklı hem de hizmette daha verimli olmasını hedefliyoruz. Yapılan sağlık taramalarıyla, personelimizin yaptığı işe uyumu ve sağlık durumu kontrol altında tutuluyor.” dedi.

Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.