Belediye tuvaletine tepkiler çığ gibi

Belediye tuvaletine tepkiler çığ gibi
Muğla’nın Marmaris ilçesi Selimiye’de bulunan hediyelik eşya stantlarının bulunduğu yere Belediye tarafından tuvalet yapılması tepki çekti. Stand...

Muğla’nın Marmaris ilçesi Selimiye’de bulunan hediyelik eşya stantlarının bulunduğu yere Belediye tarafından tuvalet yapılması tepki çekti. Stand sahipleri “Bizi bu pisliğin önüne koyarak yok ettiler” şeklinde isyan etti.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Marmaris ilçesi Selimiye Mahallesinde bulunan hediyelik eşya stantlarının bulunduğu yere belediye tarafından tuvalet yapılması, bölgede yaşayan vatandaşlar ile stant sahiplerini isyan ettirdi. Belediye tarafından pandemi gerekçesiyle kaldırılan stantlar yerine konmayarak arka tafta bulunan 30 yıllık binaya tuvalet yapıldı.

Durumdan şikâyet eden stand sahipleri, “Burası Selimiye köyünün otoparkı bizi buraya koydular. 6 tane stant varken, pandemi gerekçesiyle 3’e düşürdüler. Sonra boşuna bankamatik koydular. Şimdi sezon ortasında 30 yıllık binayı tuvalet yapıyorlar. Tuvaletlerde havalandırma yok, foseptik yeterli değil, bizi de bu pisliğin önüne konuşlandırdılar. Belediyenin esnafa ve sanata verdiği değer bu kadar. Önceki yerimizden olmamızın nedeni ise arkamıza kaçak işletme açıldı ve sahibi kişi, denize platform yaptırıp üzerine şezlong, masa atıp rant peşinde, yetkili kurumlara şikayet etmemize rağmen hiçbir yaptırım yok” dedi.

Bu haber toplam 979 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.