Belediyeci Cemil Amca Vefat Etti

Belediyeci Cemil Amca Vefat Etti
Dönemin Muğla Belediyesi personellerinden, Adliye personeli ve eski futbol hakemlerinden Ersin İftar’ın babası Cemil İftar (65) vefat etti.Sinem KorkmazMuğlalı...

Dönemin Muğla Belediyesi personellerinden, Adliye personeli ve eski futbol hakemlerinden Ersin İftar’ın babası Cemil İftar (65) vefat etti.

Sinem Korkmaz

Muğlalı İftar ailesinin acı günü. Dönemin Muğla Belediyesi personellerinden ve Adliye personeli ve eski futbol hakemlerinden Ersin İftar’ın babası Cemil İftar (65) vefat etti. Geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan Cemil İftar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cemil iftar’ın cenazesi geçtiğimiz cumartesi hastaneden alınıp evine getirildi. Burada İftar ailesini sevenleri yalnız bırakmadı. İftar’ın naşı daha sonra  cenaze namazının kılınacağı Orhaniye Camisine getirildi. Cenazeye CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları Levent Ünder ve Mehmet Güven ile spor camiasından isimler ve sevenleri katıldı. Cemil İftar’ın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra şehir yeni mezarlığına defnedildi.

Bu haber toplam 1633 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.