BERBERLER VE KUAFÖR ODASI ÇOLAKKOL İLE DEVAM DEDİ

BERBERLER VE KUAFÖR ODASI ÇOLAKKOL İLE DEVAM DEDİ
Muğla Berberler ve Kuaförler Odası’nın 17. Olağan Genel Kurulu Şoförler Odası’nın toplantı salonunda yapıldı. 2 liste gidilen seçimde mevcut Başkan Özcan Çolakkol, güven tazeledi.4 yılda bir Genel Kurul yapan Muğla Berberler...

Muğla Berberler ve Kuaförler Odası’nın 17. Olağan Genel Kurulu Şoförler Odası’nın toplantı salonunda yapıldı. 2 liste gidilen seçimde mevcut Başkan Özcan Çolakkol, güven tazeledi.

4 yılda bir Genel Kurul yapan Muğla Berberler ve Kuaförler Odası, bu sene 17. seçimini 3 Ocak Pazartesi günü Şoförler Odası’nın toplantı salonunda yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kurulda, Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatlar Odaları Birlik Başkan Vekili Hüsamettin Karaşahin yaptı.

Faaliyet, denetim ve mali raporların okunmasının ardından seçime gidildi.

Kullanılan oyların 104’ünü alan mevcut oda Başkanı Özcan Çolakkol güven tazeledi.

Kurulda meslek büyüklerine plaket taktim eden Muğla Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Özcan Çolakkol, “Bir iş yapılırken, ilimle, bilimle ve tecrübeyle yapılır. Oda başkanı olarak yönetim kurulumuzla birlikte üyelerimizin yayındayız. Odamız adına üyelerimizin menfaatine olan 20 farklı meslek kuruluşuyla indirim anlaşmaları yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Üyelerimizin yararına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kurulumuz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Çolakkol’un yönetimi şu isimlerden oluştu: Canan Yılmaz, Erdal Karadağ, Dilber Şakar, Sezen Keskin, Sezai Atilla, Ramazan Altay.

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.