Beşkazalılar’dan Kızılay'a kan bağışı

Beşkazalılar’dan Kızılay'a kan bağışı
Muğla’da, Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanlık divanı ve üyeleri, Türk Kızılay'ın “kan bağışı” çağrısına destek verdi.İftar...

Muğla’da, Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanlık divanı ve üyeleri, Türk Kızılay'ın “kan bağışı” çağrısına destek verdi.

İftar sonrası Türk Kızılay Menteşe Kan Merkezine gelen platform üyelerine, yeni tip Coronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte işlemi ve ateş ölçümü yapıldı.

Üyeler, daha sonra sosyal mesafe kuralına uyarak kan bağışında bulundu. Bağış sonrası üyelere, kek, lokum ve soda ikram edildi.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kan ihtiyaç duyulduğunda aciz kaldığınız tek şeydir. Sadece Kan ihtiyacının yerini başka bir şey ile dolduramazsınız. Pandemi sürecinde stokları azalan Türk Kızılay’a destek vermek için bağışta bulunduk” dedi.

Türk Kızılay’ın sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç insanların yanında olduğunu hatırlatan Karakuş, “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” sloganından yola çıkarak, kan bağışı etkinliği gerçekleştiklerini ifade etti.

Karakuş, şunları aktardı:

“Dünya ve ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Bu dönemde en ağır yükü taşıyan kurumlarımızdan birisi de Türk Kızılay. Biz de bir nebze destek olabilme adına kan bağışı etkinliği gerçekleştirdik. Destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 492 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.