Beyimoğlu Sezon Hazırlıklarını Değerlendirdi

Beyimoğlu Sezon Hazırlıklarını Değerlendirdi
Yeni sezona bu hafta sonu Cumartesi günü İstanbul deplasmanında Kasımpaşa Erokspor maçı ile merhaba diyecek olan Muğlaspor’da hazırlıklar sürüyor.Sezon...

Yeni sezona bu hafta sonu Cumartesi günü İstanbul deplasmanında Kasımpaşa Erokspor maçı ile merhaba diyecek olan Muğlaspor’da hazırlıklar sürüyor.

Sezon öncesi bir değerlendirme de bulunan Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, ‘Tüm hazırlıklarımızı iyi bir sezon geçirmek için yaptık. Futbol komitesinin istediği tüm futbolcu transferlerini gerçekleştirdik. Bu çerçevede yönetimimize verilen rapor doğrultusunda iç ve dış transfer yaparak iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Amacım ilimizin takımı Muğlaspor’u en iyi şekilde temsil etmek ve ligde adına yakışır sonuçlar almak’ dedi.

KADRO KURARKEN FİZİK ŞARTLARIN DÜZELMESİNE DE HIZ VERDİK

Sportif hazırlıkların yanısıra, fiziki şartların düzeltilmesi yönünde çalışmalara da hız verdiklerini ifade eden Başkan Beyimoğlu, ‘Kulüp binamızdaki eksikliklerimizi giderdik. Tesis ısınma sistemimiz Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile doğalgaz sistemine dönüştürüldü. Sporcu odalarımız modernize edildi. Kısacası 3. Lig’deki birçok kulüpten daha iyi bir tesise sahibiz’ diye konuştu.

OTOBÜS SORUNU ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK

Kamuoyunu uzunca bir süre meşgul eden otobüs sorunu ile ilgili olarak da görüşlerini açıklayan Kulüp Başkanı Beyimoğlu şunları söyledi; ‘Amatör ligde mücadele ederken büyükşehir belediyesi tarafından karşılanan takım ulaşımımız profesyonel liglerde kanunların bu desteğin verilmesinin önüne geçmesinden dolayı aksadı. Bizde farklı formül arayışlarına girdik. Yaptığımız istişare ve çalışmalar neticesinde yine başta belediyemizin de desteği ile bu sorunu giderme yoluna gittik. Bu sorunumuzun çözülmesi noktasında bizlere desteklerini esirgemeyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve diğer ilçe belediye başkanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.’

48 GENÇLİK TARAFTARLAR DERNEĞİNE TEŞEKKÜRLER

Ayrıca takımın Afyon kampında ulaşım desteğinin 48 Gençlik Taraftarlar Derneği tarafından sağlandığını dile getiren Başkan Beyimoğlu, ‘Takımımız 10 Günlük Afyon kampında Taraftarlar Derneğimizin tahsis ettiği otobüs ile ulaşımını sağladı. Her şartta yanımızda olan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Zülfikar Türedi, yönetim kurulu ve tüm üyelere büyük Muğlaspor ailesi olarak çok teşekkür ederiz’ dedi.

50. YIL ETKİNLİKLERİ

Bu yılın kulüp tarihi için farklı bir yıl olduğunu da vurgulayan Başkan Beyimoğlu, ‘1967 yılında kurulan kulübümüz bu yıl 50. Yaşını kutluyor. Yönetim olarak yarım asırlık kuruluşumuzu en anlamlı şekilde kutlamak için çeşitli etkinlikler planladık. 6 eylül 2017 Çarşamba günü sevilen sanatçı Coşkun Sabah’ında konser vereceği bir kutlama gecesi tertipledik. CNS Tesislerinde gerçekleştireceğimiz gecede coşkunun dorukta olmasını bekliyoruz. Kutlama gecesine tüm halkımız davetlidir’ diye konuştu.

DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER

Kulübe gelir elde etmek amacıyla saha içi reklam çalışması düzenlediklerini ve firmalara bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Beyimoğlu, ‘Bu çalışmalarımızda bizlere destek veren başta Muğla Valimiz Esengül Civelek olmak üzere, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ile ilimizin saygın işadamlarına teşekkür ederiz’ dedi.

Bu haber toplam 786 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.