Bilgifen’den Dogfest İçin Destek

Bilgifen’den Dogfest İçin Destek
Bilgifen okulları Türkiye'nin tek Uluslararası Köpek Festivali olan ve bu yıl 2.'si düzenlenen Dogfest-Türkiye 2018 için yardım kampanyası düzenledi. 4 Ekim Hayvanları Koruma Haftasına dikkat çekmek ve okulun örtük programı...

Bilgifen okulları Türkiye'nin tek Uluslararası Köpek Festivali olan ve bu yıl 2.'si düzenlenen Dogfest-Türkiye 2018 için yardım kampanyası düzenledi. 4 Ekim Hayvanları Koruma Haftasına dikkat çekmek ve okulun örtük programı (hidden curriculum-öğrencinin değişik ihtiyaçlarını karşılamayı ve yaratıcı yönlerini geliştirmeyi hedefler) kapsamında öğrencilerin doğaya ve hayvanlara olan sevgisini attırmak amacıyla okulda bir kermes düzenlendi.

Kermes 28 Eylül Cuma günü, bünyesinde çeşitli hayvanları barındıran bir hayvanat bahçesinin de bulunduğu Bilgifen Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Kermese birçok hayvansever veli katıldı. Katılım yapan velilere Okul Müdürü Şerif ÖZDEMİR teşekkürlerini iletti. Kermeste öğrenci velilerin hazırladıkları börekler,tatlılar, pastalar kısa sürede tüketildi. Öğrenciler yapılan etkinliğin sokak hayvanları yararına olmasından mutluluk duyarak hayvanları korumanın ve onları sevmenin önemini farketti.

Gün boyu devam eden kermesten elde edilen gelirler DOGFEST kapsamındaki sokak köpeklerinin yararına bağışlandı.

Bu haber toplam 357 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.