BİLL GATES TÜRKİYE’DE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇİFTLİK KURMAK İSTİYOR

BİLL GATES TÜRKİYE’DE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇİFTLİK KURMAK İSTİYOR
BERİTAN YÜCEL--Dünyaca ünlü milyarder Bill Gates’in ‘yüzen sarayı’ Lana’yla Muğla’nın cennet koylarını turlamasının nedeni ortaya çıktı. New York Post, Bill Gates’in neden Türkiye’de olduğunu yazdı. Gazete, 19...

BERİTAN YÜCEL--Dünyaca ünlü milyarder Bill Gates’in ‘yüzen sarayı’ Lana’yla Muğla’nın cennet koylarını turlamasının nedeni ortaya çıktı. New York Post, Bill Gates’in neden Türkiye’de olduğunu yazdı. Gazete, 19 Ekim’den beri Güney Ege’nin cennet koylarından ayrılamayan Gates’in, 50 milyar dolarlık vakfı için  büyük bir sürdürülebilir çiftlik kurmak istediğini yazdı.

19 Ekim'de Bodrum'dan giriş yapan Microsoft'un kurucusu Bill Gates, İzmir ve Aydın ziyaretlerinin ardından tekrar Muğla'ya döndü. Önce Bodrum'un keyfini çıkaran dünyaca ünlü milyarder, 'yüzen sarayı' Lana'yla Marmaris Hisarönü Körfezi açıklarına demirledi. Burada bir gün geçiren Bill Gates, Kaunos Kral Mezarlarının olduğu Ortaca'nın Dalyan Mahallesi açıklarına geçti. Güney Ege'nin cennet koylarının keyfini çıkaran Gates, daha sonra Fethiye'ye doğru yola çıktı. 107 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğindeki lüks yatıyla cennet koyların tadını çıkaran Gates, son olarak Bodrum Türkbükü açıklarına demirledi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇİFTLİK KURMAK İSTİYOR

ABD gazetelerinden New York Post, Bill Gates’in bir süredir neden Türkiye’de olduğunu yazdı. Isabel Vincent imzasıyla yayınlanan haberde, teknoloji devi sahibinin Türkiye kıyılarından arazi baktığı ve 50 milyar dolarlık vakfı için büyük bir sürdürülebilir çiftlik kurmak istediğine yer verildi.

Bu haber toplam 1399 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.