Bir Babanın isyanı “Kızımı Uyuşturucu Çetesi Kaçırdı”

Bir Babanın isyanı “Kızımı Uyuşturucu Çetesi Kaçırdı”
Muğla’nın Ula İlçesine bağlı Akyaka mahallesinde Dursun Madan, 17 yaşındaki kızı Duygu Madan’ın uyuşturucu tacirleri tarafından kaçırıldığını...

Muğla’nın Ula İlçesine bağlı Akyaka mahallesinde Dursun Madan, 17 yaşındaki kızı Duygu Madan’ın uyuşturucu tacirleri tarafından kaçırıldığını iddia etti.  Başbakan Ahmet Davutoğlu’na mektup yazan Baba Madan kızının kurtarılmasını istedi. Madan, “Kızım daha önce 3 ay kaybolmuştu. Bize Bodrum’da bulunduğunu söylediler ama, kızım Ula’daymış. Bodrum emniyeti ve jandarmasında böyle bir kayıt yok. Kızım uyuşturucu çetesinin elinde. Çeteyi koruyanlar var” dedi.

Muğlalı Duygu Madan, 6 ay önce kayboldu. Ula Akyaka jandarma komutanlığına başvuran baba Dursun Madan kızının bulunmasını istedi. Duygu, Akyaka jandarma ekipleri tarafından 84 gün sonra “Bodrum’da bulduk” denilerek babasına teslim edildi. Ailenin yaptırdığı araştırmada Duygu’nun Bodrum’da bulunmadığı tespit edildi. Kızının 3 ay boyunca uyuşturucu kuryesi olarak kullanıldığını öne süren Madan, “Ortada garip şeyler dönüyor. Kızım biz teslim edildikten 2 ay sonra sınava gitmek için evden çıktı, bir daha dönmedi. Gidip geldiği yerlerdeki işyerlerinin kamera kayıtlarını elde ettik, kiminle gittiğini belirledik. Sınavda bir arkadaşına ‘Bu çeteden kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum’ demiş. Sınav çıkışı kaybolan kızım şu anda, uyuşturucu, gasp, adam yaralama gibi suçlardan 68 sabıkası olan S.B’nin elinde. Bütün belgeler, bilgiler ortada ama bir şey yapılmıyor. Jandarmaya verdiğimiz ifade, savcılığa gidene kadar değiştiriliyor. Akyaka jandarmasına verdiğimiz şikayet dilekçesi, 15 kilometre uzaklıktaki savcılığa 15 günde ulaşamıyor. Kızımı kaçıran uyuşturucu çetesinin, kızımın her şeyi anlatacağından korkuluyor. Kendisi bize, 3 ay boyunca kuryelik yaptırdıklarını söyledi. Marmaris’te, Datça’ta kimlere uyuşturucu verdiğini söylemesinden korkuluyor. Muğla’daki yetkililerden umudumu kestim, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yazdım, bu duruma el atsın. Başbakan olayın üzerine giderse hem kızım kurtulacak hem de bana göre devlet kurumlarının içinde de uzantısı olan bir uyuşturucu çetesi çökertilecektir. Kızımın hayatından endişe ediyoruz” dedi.

Kızının Afyon’da tutulduğu evi de tespit ettiklerini belirten Madan, “Afyon emniyetiyle irtibata geçtik ve kızımın kurtarılmasını istedik. Nasıl oluyorsa polis eve gitmeden 10 dakika önce ayrılıyorlar. Evden valizlerini alarak otobüse bindikleri de tespit ediliyor ama, yolda arama yapılmıyor” diye konuştu.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.